casmara5

Cinamonu kvepiančios kosmetikos naujienos ir Valensijos skoniai

2016/11/04

img_8576

Kuo daugiau sužinome apie konkrečią kosmetiką, tuo lengviau ją arba nustumti į giliausias dienos šviesos nematančias lentynas, arba – tiesiog įsimylėti. Naujojoje „Casmara“ laboratorijoje Valensijoje neseniai pabuvojusi „Cosmoprof Baltic“ komanda pamatė, kaip kuriama šį prestižinė ispanų kosmetika bei parsivežė sezono naujienų. Ir, žinoma, gerai praleido laiką viename garsiausių Ispanijos miestų ant Viduržemio jūros kranto.

Nuo mokymų iki kelionės malonumų

casmara-6

„Mus asmeniškai pasitiko ir pasveikino atvykus pats Jose Ignacio – „Casmara“ kosmetikos bei naujosios laboratorijos įkūrėjas. Apskritai visos kelionės metu mums buvo rodomas išskirtinis dėmesys – po kasdien vykusių mokymų ir praktikų mus „perimdavo“ tik mūsų grupei skirtas gidas, kuris vedžiojo mus ne tik per gražiausias Valensijos miesto gatves ir pasakojo apie krašto istoriją, papročius bei kultūrą, bet ir pakvietė į visiems kelionės dalyviams itin patikusį turą po restoranus. Išragavome visą galybę tradicinių valensijietiškų, su niekuo nepalyginamų, užkandžių (tapas), – pasakojo Nataša Balkūnienė, „Casmara“ kosmetikai Lietuvoje atstovaujančios „Cocmoporof Baltic“ direktorė. – Tarsi viso to būtų maža, išvyką vainikavo šiltas vasariškas oras, jūra ir galimybė mėgautis paplūdimio malonumais. Dabar net sunku patikėti, kad tokį tobulą laiką, kokį turėjome per išvyką į naująjį „Casmara“ biurą ir laboratoriją, būtų įmanoma pakartoti“.

casmara-8

Atkeliavo naujos kaukės

Ispaniškos šilumos parvežta ir „Casmara“ kosmetikai pirmenybę teikiančioms klientėms – viena iš pagrindinių šių metų naujienų yra nuplėšiama (Peel-Off) veido kaukė su cinamonu ir dumbliais. „Po daugiau nei 60 šalių pasklidusi „Casmara“ kosmetika garsėja būtent savo kaukėmis, kurios yra efektyvios ir lengvos naudoti, taip pat itin išvaizdžios. Prieš kelerius metus sukūrusi šių kaukių atitikmenis, skirtus naudoti klientams namuose, „Casmara“ ne tik pradžiugino daugybę žmonių, bet ir kone sukėlė krizę gamybos cechuose – tokia didelė buvo šių ir moterims, ir vyrams skirtų kaukių paklausa, – pasakojo N. Balkūnienė. – Mano nuomone, šių kaukių populiarumui įtakos turi ne tik efektyvumas, bet ir patogumas naudoti – kaukė lengvai nulupama vienu judesiu, todėl nereikia po procedūros gausiai praustis vandeniu, mėginant pašalinti likučius, kas ir užtrunka, ir šlapia – iki pažastų“.

image001casmara-3

„Naujoji kaukė su jūros dumblių ekstraktu ir cinamonu pagerina kraujo priplūdimą į odą, joje padaugėja maisto medžiagų ir deguonies, todėl susidaro palankios sąlygos kolageno ir elastino gamybai, oda tampa stangresnė. Dėl šios kaukės poveikio oda suaktyvinama ir regeneruojasi, jaunėja pati – iš vidaus”, – sakė „Cosmoprof Baltic“ direktorė. Taip pat kaukė papildo odą mikroelementais, efektyviai drėkina.

Kosmetikai – juodųjų perlų švelnumas

Kita „Casmara“ naujiena – „Longevity“ procedūra, sudaryta iš ampulės ir kaukės. Vienas įdomiausių ingredientų – juodieji perlai iš Polinezijos, kurie ypač turtingi mineralais, drėkina odą ir suteikia kosmetikai itin malonaus švelnumo, – oda bus glotni kaip perlai. Mokslininkai teigia, jog šie iš Polinezijos atvežami perlai – visiškai švarus, neužterštas jūros produktas.

longevity-mask

„Longevity“ procedūros metu odos temperatūra sumažėja net 6 laipsniais, todėl būdinga raminamasis poveikis, mažėja patinimai. Juodųjų perlų mineralais, peptidais praturtinta kaukė maitina, drėkina ir jaunina. Kaip kad ir daugelis „Casmara“ kaukių, pasižymi kosmetikos rinkoje išskirtine savybe – šias kaukes galima tepti akių ir lūpų zonose.

„Ir tai – tik kelios naujienos iš daugelio, pristatytų Valensijoje. Iš kelionės į „Casmara“ gimtinę parsivežėme ir naujos kosmetikos, ir žinių, ir darbo technikų, tad savo klienčių laukiame nekantraudamos dalintis“, – sakė N. Balkūnienė.

Kelionės įspūdžiai – iš pirmų lūpų:

Kosmetologė Irma Venskienė

irma-venskiene

„Casmara“ kosmetika man – tai meilė iš pirmo žvilgsnio, o tiksliau – pirmo prisilietimo. Kelionė į šios kosmetikos gimtinę tik patvirtino, kad ji – tobula! Užbūrė ne tik nuostabus miestas, bet ir pats jame įsikūręs „Casmara“ centras. Kvapą gniaužia jo estetika, subtilumas ir prabanga. Džiaugiuosi, kad pasitaikė nuostabi galimybė pamatyti kaip kuriama ir kaip į visą pasaulį iškeliauja ši daugelio pamilta kosmetika. Didžiuojuosi, kad turėjau galimybę mokytis iš geriausiųjų!

Justina Andrašiūnienė, „Andra Makeup Art“ grožio paslaugos

justina-andasiuniene

„Mokymuose kosmetiką analizavome ir teoriškai, ir praktiškai. Kai pamatai viską iš labai arti, tada supranti, kad ne veltui pasirinkta dirbti su šia kosmetika ir jos produktais. Kelionėje ne tik mokėmės, bet ir puikiai praleidome laiką, susipažinome su Valensijos istorija, nacionaliniais jos patiekalais. Už tai esu labai dėkinga „Cosmoprof Baltic“ vadovei Natalijai Balkūnienei.

Virginija Strelskaja, „Cosmorof Baltic“ komandos narė, technologė, grožio studijos „M22“ įkūrėja

virginija-strelskaja

„Casmara“ kolektyvas sutiko mus kaip darni šeima – šiltai ir draugiškai. Tikrai gera jaustis pakylėtai, nes priklausai tokiai komandai ir dirbi su tokia kosmetika, kuri turi tvirtą ir solidžią gamybos bazę, mokslo ir žinių perteikimo sistemą, o chemikai ir technologai noriai dalijasi savo žiniomis ir patirtimi. Grįžau įgijusi naujų atradimų ir žinių, kaip padaryti žmogų gražesnį ir padėti jam ilgiau išlikti jaunam.

Raimonda Ruplėnienė, „Casmara“ technologė, kosmetologė

raimonda-rupleniene

Nors darbui kosmetikos salone skirta „Casmara“ kosmetika nėra labai matoma viešumoje, apie ja pasiekiamus rezultatus kalba puiki klientų išvaizda. Kosmetologams su šia kosmetika dirbti lengva, mat yra daug skirtingų linijų, kurios sprendžia visas odos problemas ir patenkina visus galimus jos poreikius.

 

One Comment

  1. cosmo says:

    Aciu uz puiku straipsni

Jūsų komentarai